Behandlinger og priser

60-minutters behandling – kr. 750
Inden din behandling starter, taler vi om, hvad det præcist er du har brug for lige nu. Det kunne f.eks. være en dybdegående massage med fokus på muskelspændinger i nakke, skuldre og ryg. Gennem en kombinationen af massage, zonetryg, stræk og langsomme meditative bevægelser hjælper jeg hver en muskel i din krop til at slappe af.

Når kroppen igen har fri bevægelighed, kan den give slip på spændinger og frigive stress. Du vil med garanti føle dig lettere, mere afslappet og fuld af ny energi, når du rejser dig fra briksen.

90-minutters behandling – kr. 950
Behandlingerne på 90 minutter giver os ekstra tid til at fokusere på nærvær, forkælelse og ro. Du giver derved din krop de bedste forudsætninger for at få optimalt udbytte af tiden på briksen.

Med langsomme meditative bevægelser og dybdegående massage blødgøres dine spændte muskler og dit nervesystem balanceres. Du vil opleve en nærmest magisk indre ro og et flow af energi. De lange behandlinger afspænder din krop og afstresser dit sind. Du vil med garanti føle dig tydeligt lettere, når du går her fra.